Renovado
Toamna și Iarna Ciclism Șosete Bărbați Sport în aer liber Drum Călare pe Șosete

Toamna și Iarna Ciclism Șosete Bărbați Sport în aer liber Drum Călare pe Șosete

La accesibilitate: En la tienda
RON 13.00
RON 29.88


Înainte de a cumpăra
1 : imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.
2 : Cum de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea reală a elementului poate foarte ușor din imaginile de mai sus
3 : dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită maunal de măsurare.
4 : vă rugăm să ignore dimensiunea etichetelor vine cu o cârpă. Dimensiunea etichetelor pentru Chinezi. Suntem 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.deci, vă rog, compara detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!
NOTĂ : vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!! Utilizarea similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea.
Metoda De Plata
Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.
Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.
Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.
Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.
Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau (China EMS-ul).
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
Revine Pe Termen
În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
GLCO
Tip Sport:
Ciclism
Gen:
Bărbați
Deget separat:
No
Furtun Înălțime:
Genunchi Ridicat

Oferte similare

Noi de Ciclism Profesionist, Șosete Bărbați Femei Respirabil Motocicleta Sport Șosete de Calitate rezistente la Uzura deodorante Sosete Accesorii pentru Biciclete

DH SPORT Noi Femei Bărbați Șosete de Ciclism Profesionist de Curse de Calitate Echitatie Brand Ciorap în aer liber, Biciclete Rutier Sport Ciorapi de CompresieAm mărime se potrivește EUR 40 la 45S mărime se potrivește EUR 35 la 39

Ciclism profesionist, Șosete Bărbați Femei Antisudoare Sport în aer liber, care Rulează de Baschet, Șosete Sport Biciclete de Echitatie Biciclete CiorapDimensiune UniversalăCostum pentru UE dimensiunea 3845 ,NE dimensiune 611Rezistent la uzura, nonalunecare ; respirabil , Wicking

DH SPORT Nou, de Înaltă Calitate de Ciclism Profesionist, Șosete Respirabil Rutier Biciclete Șosete Sport în aer liber, Biciclete de Curse de Compresie CiorapiGratuit DimensiuneCostum pentru UE dimensiunea 3846 ,NEmărimea 612

Scroll