Renovado
De înaltă calitate! 2.2 kw ER20 răcit cu apă ax motor 220v / 380v 4buc rulmenți de înaltă precizie de 0,01 mm mai mult de tip 80*230mm

De înaltă calitate! 2.2 kw ER20 răcit cu apă ax motor 220v / 380v 4buc rulmenți de înaltă precizie de 0,01 mm mai mult de tip 80*230mm

La accesibilitate: En la tienda
RON 584.00
RON 635.20


Fierbinte De Vânzare
1 & 220v AC 2.2 kw CNC Răcit cu Apă Ax Motor gravare, frezare se pisa
80x230mm ER20 4 rulmenti
Parametrii de bază :
Dimensiune : 80x230mm (Mijloc diametrul corpului : 80mmx Length : 230mm)
Viteza Moduri : Prin 3 faze de ieșire a invertorului și a regla invertor de frecventa pentru a schimba viteza de rotatie.
De răcire : răcire cu Apă
Interfață de putere : Opțional H20-4 pini impermeabil aer plug. Aer plug marcat "1 ","2"," 3"," 4", "1 ","2 ","3" au fost conectate la invertor (U, V, W), 4 invertor conectat la sol.
Putere : 2.2 kw
Tensiune de alimentare : 220v
Curent : 10 A
Frecventa : 0-400 Hz
Viteza : 0-24000rpm
Bătaia Off : mai Puțin de 0.01 mm
Diametru(mm) : 80
Rulment Tip : 2 x 7005 P4 DT & 2 x 7002 P4 DT
4buc complet sigilat unghiulare de contact rulmenți
Collet : ER20
Clip Cuțit diametru : 13 mm,12 mm,12,7 mm,11 mm,10 mm,9 mm,8 mm,7mm, 6,35 mm,6 mm, 5 mm, 4mm, 3.175 mm, 3mm, 2mm, 1 mm (standard de 6mm)
Apă de Răcire ER20 collet bucată
Lubrifiere Cu Unsoare
Aplicatie principala : Grava pentru lemn,bambus,normal PCB,PVC,PLEXIGLAS,plastic,bambus,duotone bord(ABS)și etc nemetal,de asemenea, poate grava pe aur,argint,cupru,aluminiu,Pb etc. metal moale suprafața de lucru.
Cum de a Alege un Bun de Ax?
Pregătirile înainte de a utiliza
Ax de lucru temperatura mediului este de obicei -10 ~ 40 .
Înainte de a instala primul electrice ax axa capul întors de mână, ar trebui să se simtă flexibil, non-blocare fenomen.
Folosind corect
Ax în conservare și transport, de mare viteză de grăsime în interiorul lagărului de stat se va schimba, clienții ar trebui să ruleze la viteză mică timp de 30 de minute. 3000 rpm si apoi urmați creșterea slabă, alerga 20 de minute fiecare. Ax și invertorul ar trebui să lucreze împreună. Invertor specificațiile și setările parametrilor nevoie meci axe parametru.
Conectați invertorul ax, cu trei faze de invertor, cablu de alimentare ar trebui să fie lipite în fișa 1 (U), 2 (V), 3 (W) metri, 4 metri de la sol. După ce alimentarea este pornită, pentru a observa dacă ax axa de rotație indică direcția în concordanță. Dacă inconsecvență ar trebui să fie oprit imediat, înlocuiți invertor și ax conectat două fire de alimentare cu trei faze.
Acesta ar trebui să se asigure că, înainte de utilizarea apei răcite ax, sistemul de răcire funcționează corect. În fiecare zi înainte de a utiliza ax trebuie să ruleze la viteză mică timp de 15-20 de minute. Prindere freze cu ax, collet nuci ,pensete,freze trebuie să fie suficient de curat. Tijă introdus în collet trebuie să fie mai mare de 15 mm.
Îngrijire și întreținere
Răcit cu apă ax TREBUIE să fie utilizat cu pompa de apa. În caz contrar ax în curând va rupte.
AC ax motor TREBUIE să utilizeze cu invertor. Puterea invertorului trebuie egală sau mai mare decât axul putere. Înainte de a utiliza,vă rugăm să configurați invertor parametri potrivit pentru ax. În caz contrar ax și invertor va rupte dintr-o dată.
Atunci când utilizați ax,zgomotul nu este același ca întotdeauna,vă rugăm să OPRIȚI ax la o dată. Poate fi necesar să înlocuiți lagăre.
Răcit cu apă ax și răcit cu aer, ax diferențe
1. De răcire în diferite moduri : racire apa motor ax este utilizarea de ciclul de apă să se răcească căldura generată după viteză mare de rotație ax, ax motor cu ventilator abordare pentru răcire.
2. Zgomot : răcit cu Apă ax motor este, practic, nici un zgomot, dar racit cu aer motor ax este foarte tare.
3. Aspecte de viață : răcit cu Apă ax motor acorde o atenție la întreținere, schimbă frecvent apă sau utilizarea de apă industrială coolere, răcit cu aer, ax ventilator, în principal, de vântul de căldură transferat la chiuveta de căldură, astfel încât pentru a obține efectul de răcire.
4.Dacă aveți nevoie de a utiliza pentru metal ,hard lemn,granit,piatra,puteți alege metal ax.Metal ax mult mai bine decât lemnul ax.
Costul De Transport Maritim
Produsele noastre sunt vândute în întreaga lume.
Dacă aveți nevoie de mai multe elemente în același timp, vă rugăm să ne contactați în avans pentru a confirma costul de transport maritim.
Plata :
Vom accepta credit paypal, transfer bancar, western union etc.
Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile calendaristice de la sfârșitul perioadei de licitație.
Probleme și Feedback-ul :
Vă RUGĂM să NU lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.
Suntem sinceri și de ajutor furnizor , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine.
Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru magazinul nostru, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ.
Mulțumesc foarte mult în avans .
Rambursare :
Dacă NU sunteți MULȚUMIT cu pachetul nostru de produse este daune, vă rugăm să nu-l semneze și să ne contactați imediat.
Dacă este posibil, vă rugăm să ia câteva fotografii sau de a face un mic video despre asta. Aceasta ne va ajuta pentru a rezolva problemele.
Notă :
Putem produce produse în conformitate cu noastre de design clientului.
Dacă ai nevoie de ceva foarte special, vă rugăm să contactați-ne despre ea.
Suntem dispuși să vă ajute în privința asta.

Celelalte caracteristici

culoare:
220V, 380V
Mașina:
Motor
Viteza De Operare:
0-24000 rpm
Nume De Brand:
G-MAȘINĂ DE PENNY
Cerere:
De frezat
Cuplul Maxim:
0.8 N. m
Numărul De Model:
2.2 kw ER20 răcit cu apă ax
Dimensiune:
80x230mm
Tensiune:
220v
curent:
10A
putere:
2.2 kw (1HP=735w)
De răcire:
răcit cu apă
tip de rulment:
2 X 7005C P4 DT și 2X 7002C P4 DT
collet:
ER20
Frecvența:
400Hz
Lubrifiere:
unsoare
Collet Gama:
1-13mm (Inclusiv 1/4,1/8,1/2)

Oferte similare

MZG 2 Flaut Tăiere HRC55 2mm 3mm 4mm Oțel de Tungsten Carbură de Frezat Milling Cutter End Mill1.MZG End Mill Element de SpecificulMZG End Mills Parametru de Specificație2.MZG End Mill Fotografie de ProdMZG End Mill Ambalare Info End Mill Ambalare Info4.MZG End Mill Parametru​5.MZG End Mill Instrucțiuni de Siguranță Note de Instrument de Tăiere 1 Introducere MZGa po "atenție" sau un "avertisment", eticheta de pe pachetul de instrument de tăiere de produse, dar nu este la instrumentul în sine...

Descriere produsCaietul de sarcini : Coadă diametru : 4mmMuchie de tăiere diametru : 4mmLungime totală : 42mm 44mm 45mm 48mm 50mm 55mmNume de Brand : HUHAOMaterial : oțel de TungstenCaracteristici : Acest set de carbide Milling Cutter este perfect înlocuiri de piese pentru utilaje CNC, face să vă bucurați de o precisă, ușor de tăiere experiență.Din Tungsten din oțel de înaltă instrumente de constructiiAplicație : Acrilice dedicatInstrucțiuni de siguranță : 1...

0.61.5 mm Fiecare dimensiune 1buc, total 10 buc intro cutieDescriere produsCaietul de sarcini : Diametrul tijei : 3.175 mmMuchie de tăiere diametru : 0.61.5 mmLungime totală : 38mmNume de Brand : HUHAOMaterial : oțel de TungstenCaracteristici : Acest set de carbide Milling Cutter este perfect înlocuiri de piese pentru utilaje CNC, face să vă bucurați de o precisă, ușor de tăiere experiență.Aplicație : Potrivit pentru prelucrare : PCB, Mucegai, plasti, fibra de carbon, bord compozite, lemn tare....

începeendTungsten carbide cutter dimensiuni0.30Plhardtitan acoperit cutter0.40.5UN PCS6.0mm * 25mm * 50mm carbură de gravură cutter bit CNC fisier rotativ disc porumb frezat PCB router biți Carbură de Gravură cutter

MZG CCMT060202 04 09 T304 08 TM Externe, Interne, de Frezat, de Alezat de Cotitură Toolholder CNC Instrumente de Tăiere de Carbură de Wolfram InsertiiCaietul De Sarcini Material Vârful Unghiului De AplicareCCMT060204TM ZP1521 R0.4 Oțel / Oțel Inoxidabil PrelucrareCCMT060208TM ZP1521 R0.8 Oțel / Oțel Inoxidabil PrelucrareCCMT09 T304TM ZP1521 R0.4 Oțel / Oțel Inoxidabil PrelucrareCCMT09 T308TM ZP1521 R0.8 Oțel / Oțel Inoxidabil PrelucrareMZG brand mecanice instrument de selecție instrucțiuni NOTA 1 .Vă rugăm să acorde o atenție la unitatea de cantitate și prețul unitar atunci când aleg produse : 1.1 : Vom folosi poza principala și descrieri de ași exprima produsele noastre cât mai mult posibil.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma informațiile relevante; 1.2 : Despre unitate,1 piesă este una buc,nu o cutie(De exemplu,Multe inserții sunt compuse din 10 piese pentru a forma o cutie,5 bucati pentru a forma o cutie sau 2 bucati pentru a forma o cutie și așa mai departe); 1.3 : Toate produsele noastre de sprijin de vânzare cu amănuntul...

MZG D3 SP Insertii Carbură de 16mm 17mm 18mm U Biți Gaura de Foraj Centru de Prelucrare Abandoneze Metal Instrumente de Foraj U Repede Exerciții 1.MZG Millling Insertii Element de Specificul2.MZG de Frezat Insertii de Fotografie de ProdMZG de Frezat Insertii de Ambalare Info Millling Insertii de Ambalare Info4.MZG de Frezat Insertii Parametru​5.MZG End Mill Instrucțiuni de Siguranță Note de Instrument de Tăiere 1 Introducere MZGa po "atenție" sau un "avertisment", eticheta de pe pachetul de instrument de tăiere de produse, dar nu este la instrumentul în sine...

YT15 4160511 carbură mașină de frezat clip lama mare viteză fata patrata de freze pentru oțel,oțel turnat ZCCCT (30buc / cutie)Potrivit pentru oțel, oțel turnat semifinisare, utilizarea adecvată mediu de hrănire și mai mare viteză de tăierePentru inserții de carbură și set de scule, toate tipurile și dimensiunile pot fi adaptate în mod arbitrar cu orice cantitate doriți...

Descriere Culoare tapiterie model de router biți mare lucru în tabelul router și router portabil Fixați șablonul la fața de sa lucra pentru operațiunile portabile, sau la fața inferioară a lucra atunci când se utilizează un tabel router...

Nou : Un nounouț, nefolosit, sigilat, nedeteriorat, prodîn ambalajul original (în cazul în care ambalajul este cazul) Ambalajul trebuie să fie la fel ca ceea ce este găsit întrun magazin de vânzare cu amănuntul, cu excepția cazului în care elementul este manual sau a fost ambalată de către producător în nonambalaje de vânzare cu amănuntul, cum ar fi un neimprimate cutie sau pungă de plastic...

Descriere produsCaietul de sarcini : Diametrul tijei : 12,7 mm(1 / 2") 6,35 mm(1 / 4")Lungime totală : 5365mmNume de Brand : HUHAOMaterial : oțel de TungstenInstrucțiuni de siguranță : 1 Cu lame produsul nu este utilizat pentru persoanele sub 18 ani.2...

MZG CNC 20mm 25mm MSSNR1616 H09 Strung de Prelucrare Arbor Plictisitor Cutter din Metal de Tăiere de Carbură de Toolholder de Cotitură Externe Instrument de Suport 1.MZGUnelte de strungarie Element Specificul MZGUnelte de strungarie Parametru de Specificație2.MZG de Cotitură Instrument Fotografie de ProdMZG de Cotitură Instrument de Ambalare Info Cotitură Instrument de Ambalare Info4.MZG de Cotitură Instrument ParametruMZG CNC Instrument de a Introduce Material Introducă 1.Acoperite cu Carbură(CVD), Aplicabile de la mic la mare viteză de tăiere și de finisare a roughin...

Culoare : Argintiu+NegruStare : 100% De Brand NouMT3 Coadă Deține toate pensete ER32.De înaltă Calitate DN65 Materialul din Oțel Carbon ,Precizie Groud.Coadă Tip : MT3Collet Tip : ER32Bară De Tracțiune Filet : M12 / 1 / 213Pachetul include1x ER32 MT3 M12 Frezat Chuck Suport Fix de Frezat, StrungCuloare : Argintiu+NegruStare : 100% De Brand NouMT3 Coadă Deține toate pensete ER32.De înaltă Calitate DN65 Materialul din Oțel Carbon ,Precizie Groud.

BI0004957Caietul de sarcini : De Brand nouMaterial : oțel de TungstenCuloare : NegruDiametru : aprox 12mmCaracteristică : De tăiere se rotește oferi numeroase proaspete margini fără ascuțire.De înaltă precizie, performanță stabilă.De înaltă rezistență și duritate.Ușor de utilizat.Durabil în uz.Perfect pentru prelucrarea lemnului.Ideal pentru a da un finisaj neted pe curbe, concave, cioplire locuri de muncă și pentru general strunjire.Pachetul incl: 1 x Rotund Carbură de a IntroduceNotă : Vă rugăm să permiteți12mm erorilor datorate manuală de măsurare.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.EMS, DHL, FEDEX, UPSuri sunt disponibile cu discount.Comanda dumneavoastra va fi expediat, prin intermediul Vânzător Metoda de Transport maritim Fără Număr de Urmărire și veți primibunuri în 3960 zile, vă rog, așteptați pentru pachetul cu răbdare.Dacă vrei numărul de urmărire, vă rugăm să acorde China Înregistra Aer Posta cost.Outlook express, rapid de transport maritim EMS, DHL, FEDEX va petrece 515 zile lucratoare pentru tine pentru a obține elementele, vă mulțumesc.Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .Contactatine prin email sau Ali Trade Manager...

8 Coadă Feroviar Reversibile Degetul Comun Lipici Router Pic De Con Cep Lemn Tăietor De Instrumente De Putere Router PicParametri : 1 Material : carbură cimentat2...

Notă : Acest instrument în procesul de vânzare nu include inserții de carbură, imaginea este să vă arătCaracteristicile produsuluiFirma de prindere, de Înaltă precizie.Runda coadă, carbură de a introduce, 1 cheie hex inclBună rezistență și duritate, arată o perfectă prelucrare efect.Instrumentul este compdin două părți : suportul și carbură de a introduce...

BI0004003Caietul de sarcini : De Brand nouMaterial : oțel de TungstenLungime totală : aprox 75mmLungimea lamei : cca 30mmDiametrul de cap : aprox 12mmFlaut : 4Cea mai mare tăiere duritate : HRC50Cerere material : lemn, plastic, placă de Aluminiu etc.Caracteristică : Patru flaut design oferă mic cip de sarcini și mai rapid de îndepărtare.De înaltă rezistență și duritate.Rezistent la abraziune, practic.Durabil în uz.Potrivit pentru DIY, acasă și în general de constructii, de inginerie, folosind.Pachetul incl: 1 x 4 fluiere End MillNotă : Vă rugăm să permiteți15mm erorilor datorate manuală de măsurare.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.EMS, DHL, FEDEX, UPSuri sunt disponibile cu discount.Comanda dumneavoastra va fi expediat, prin intermediul Vânzător Metoda de Transport maritim Fără Număr de Urmărire și veți primibunuri în 3960 zile, vă rog, așteptați pentru pachetul cu răbdare.Dacă vrei numărul de urmărire, vă rugăm să acorde China Înregistra Aer Posta cost.Outlook express, rapid de transport maritim EMS, DHL, FEDEX va petrece 515 zile lucratoare pentru tine pentru a obține elementele, vă mulțumesc.Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .Contactatine prin email sau Ali Trade Manager...

10 x Carbură de PCB CNC Gravura Biți End freze 3.0 mm Diametru # ST3.3.012Dacă opera sau de a menține CNC sau PCB mașini, asigurațivă că nu a alerga afară de gravură biți cu această cutie de 10buc carbură de înlocuiri.Aceste lungă durată biți sunt realizate de înaltă calitate carbură pentru o precizie, burr tăiere fără experiență.Caietul de sarcini : Material : carbura de diametrul Tijei : 0.125" (3.175 mm) diametru Lama : 0.047" (3,0 mm) marginea de Taiere lungime : 0.275" (12mm) lungime Totală : 1.5" (38mm)Grava o Gamă Largă de Materiale, Inclusiv : Circuite de Metal Majoritate din materiale plastice, Lemn, Fibră de sticlă CarboMărimea ambalajului : 10 BUC Carbură de PCB CNC Gravura Biți END MILL 3.0 mm DiametruAlte dimensiuni poti cumpara CODUL SHK OVL CEL CED ST3.0706 3.175 38.1 6 0.7 ST3.0806 3.175 38.1 6 0.8 ST3.0907 3.175 38.1 7 0.9 ST3.107 3.175 38.1 7 1 ST3.1107 3.175 38.1 7 1.1 ST3.1207 3.175 38.1 7 1.2 ST3.1308 3.175 38.1 8 1.3 ST3.1408 3.175 38.1 8 1.4 ST3.1508 3.175 38.1 8 1.5 ST3.1608 3.175 38.1 8 1.6 ST3.1709 3.175 38.1 9 1.7 ST3.1810 3.175 38.1 10 1.8 ST3.1910 3.175 38.1 10 1.9 ST3.210 3.175 38.1 10 2 ST3.2410 3.175 38.1 10 2.4 ST3.2512 3.175 38.1 12 2.5 ST3.3012 3.175 38.1 12 3 ST3.12 3.175 38.1 12 3.175 Dacă vrei să cumperi PCB cutter cu Acoperită cu Staniu, pls faceți clic pe

Notă : acest prodnu conține introduce;Include Șurub shim cheie clemă Suport Instrument accesoriiDuritate : 4245 Material : HSSFabrica de vânzare directă, engros avantaj : principalele Noastre produse sunt : carbura de lama, produsele Noastre principale sunt : Cioplire, Strunjire, Frezare Instrument, inserții de carbură, minerit, & geologice instrumente, tija, inel de etanșare, desen muri și rola, carbură de Tije, Plăci de carbură, carbură de nicovale și carbură de bile, materii Prime, brute, Etc...

Vinde la doar pentru 5 zile Unbeliveable preț Cele mai populare și utile cutter set Se poate face extern de tăiere, interne de taiere, fir de tăiere și taie blading...

Notă : acest prodnu conține introduce;Include Șurub shim cheie clemă Suport Instrument accesoriiDuritate : 4245 Material : HSSFabrica de vânzare directă, engros avantaj : principalele Noastre produse sunt : carbura de lama, produsele Noastre principale sunt : Cioplire, Strunjire, Frezare Instrument, inserții de carbură, minerit, & geologice instrumente, tija, inel de etanșare, desen muri și rola, carbură de Tije, Plăci de carbură, carbură de nicovale și carbură de bile, materii Prime, brute, Etc...

BI0004047Caietul de sarcini : De Brand nouMaterial : Carbură SolidăAcoperire : Azot FilmateFlaut : 2 fluiereTăiere raza : aprox 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5, 3 mmDiametru de taiere : cca 1, 2, 3, 4, 5, 6 mmDiametrul tijei : aprox...

Descriere produsCaietul de sarcini : Coadă diametru : 4mmMuchie de tăiere diametru : 4mmLungime totală : 45mm 55mmNume de Brand : HUHAOMaterial : oțel de TungstenCaracteristici : Acest set de carbide Milling Cutter este perfect înlocuiri de piese pentru utilaje CNC, face să vă bucurați de o precisă, ușor de tăiere experiență.Din Tungsten din oțel de înaltă instrumente de constructiiAplicație : Majoritatea materialelor plastice Acrilice, PVC, Nailon, Rășină, Lemn, Placaj, Lemn de esenta tare, Fibra de sticla, marmura, gravură și tăiere fină,Instrucțiuni de siguranță : 1...

CNC AutoCentrare STRUNG Chuck 4 Maxilarului 5" K12125 K12 125 Călit Oțel pentru Foraj, Frezat Masina NOUAModel4 maxilarului Auto Centrare Scroll Strung MandrinematerialDe CALITATE SUPERIOARĂ din Oțel CălitProduse Standardstandard internaționalnivel de protecțieIP65Prosuct Fotografii : Despre oraș de la distanță, pl va fi perceput de la distanță de zona de servicii.1...

De înaltă Precizie BT40 ER25 70 L Toolholder ER25 Collet Chuck Titularul de Frezat CNCDescriereNoi BT40 ER25 70 L ToolholderUtilizarea în BT40 axBară de tracțiune fir este : M16Proeminență lungime : 70 MMER25 collet intervalul 116mmprecizie : 0,005 mmFabricat de înaltă calitate, special formulate oțelCalite si de precizie.Prieten drag, cand voi primi produsul, dacă aveți orice întrebări sau probleme, Întâi de toate, vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi, vom răspunde la tine în termen de 8 ore...

Caietul de sarcini Modelul de Referință : Aluminiu cu inserție de Aluminiu de inserție CCGT060202 / 04 / 08 DCGT070207 / 04 / 08 CCGT09 T302 / 04 / 08 DCGT11 T302 / 04 / 08 CCGT120402 / 04 / 08 / 12 VCGT110402 / 04 / 08 CNMG120402 / 04 / 08 / 12 VCGT160402 / 04 / 08 / 12 SCGT120402 / 04 / 08 / 12 TCGT090202 / 04 SCGT09 T302 / 04 / 08 TCGT110202 / 04 / 08 APKT1135G2 TCGT16 T302 / 04 / 08 / 12 MGMN150G / 200 G TNMG160402 / 04 / 08 / 12 MGMN300G / 400 G WNMG090402 / 04 / 08 / 12 RCGT / RPGT 070202 SNMG120402 / 04 / 08 / 12 RCGT / RPGT 1003 APKT1604MA RCGT / RPGT 10 T3 APKT1604MA3 RCGT / RPGT 1204 APGT1604G2 RCGT / RPGT 0802 SEHT1204X83 SNMG120402 / 04 / 08 / 12 SP300 Caracteristici : 1...

BI0002718Caietul de sarcini : De Brand nouModel : S16 QSCLCR09Culoare : ca imagine aratăDiametrul tijei : aprox 16mmShank L : aprox 180mmCheie : T15Cheie dimensiune : aprox 8025mmInsertii de Material : oțelAccepta Introduce : CCMT09 T3 (CCMT32.5)Potrivit Pentru : Semifinisare, finisarePentru a menține toleranțe performanță de neegalat.Accesorii din oțel este bună, viață lungă, reducerea costului de utilizare a instrumentului.Aderență înaltă rezistență, rezistență la impact și puternic, clar avantaj de viteză în tăierea o marjă largă și de prelucrare.Utilizator de prindere și mod convenabil de a înlocui, doar o cheie pentru a finaliza înlocuirea lamei și padPractic și o varietate de prelucrare medii, chiar și în medii murdare, cum ar fi fonta, de asemenea, are caracteristici bune.Pachetul incl: 1 x S16 QSCLCR09 titular1 x T15 cheie10 x CCMT09 T3 insertii (dotat cu cutie)Notă : Vă rugăm să permiteți0.51cm erorilor datorate manuală de măsurareElement de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate acelașiEMS, DHL, FEDEX, UPSuri sunt disponibile cu discount.Comanda dumneavoastra va fi expediat, prin intermediul Vânzător Metoda de Transport maritim Fără Număr de Urmărire și veți primibunuri în 3960 zile, vă rog, așteptați pentru pachetul cu răbdare.Dacă vrei numărul de urmărire, vă rugăm să acorde China Înregistra Aer Posta cost.Outlook express, rapid de transport maritim EMS, DHL, FEDEX va petrece 515 zile lucratoare pentru tine pentru a obține elementele, vă mulțumesc.Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .Contactatine prin email sau Ali Trade Manager...

Caietul de sarcini Modelul de Referință : Aluminiu cu inserție de Aluminiu de inserție CCGT060202 / 04 / 08 DCGT070207 / 04 / 08 CCGT09 T302 / 04 / 08 DCGT11 T302 / 04 / 08 CCGT120402 / 04 / 08 / 12 VCGT110402 / 04 / 08 CNMG120402 / 04 / 08 / 12 VCGT160402 / 04 / 08 / 12 SCGT120402 / 04 / 08 / 12 TCGT090202 / 04 SCGT09 T302 / 04 / 08 TCGT110202 / 04 / 08 APKT1135G2 TCGT16 T302 / 04 / 08 / 12 MGMN150G / 200 G TNMG160402 / 04 / 08 / 12 MGMN300G / 400 G WNMG090402 / 04 / 08 / 12 RCGT / RPGT 070202 SNMG120402 / 04 / 08 / 12 RCGT / RPGT 1003 APKT1604MA RCGT / RPGT 10 T3 APKT1604MA3 RCGT / RPGT 1204 APGT1604G2 RCGT / RPGT 0802 SEHT1204X83 SNMG120402 / 04 / 08 / 12 SP300 Caracteristici : 1...

Scroll